![hamsi-buglama.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2021/11/28/hamsi-buglama.jpg)
Hamsi Buğlama Tarifi İçin Malzemeler
- ︎1 kg hamsi
- 2 orta boy kuru ︎soğan
- ︎Sıvı yağ
- ︎Tuz
- Karabiber
- Pulbiber
- Yarım limon ︎limon
Hamsi Buğlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk olarak balığımızı temizliyoruz suyu süzüldükten sonra baharatlarını ekliyoruz.
- Soğanları halka halka doğrayıp tepsimize diziyoruz daha sonra üzerine balığımızı diziyoruz.
- İnce dilimler halinde doğradığımız limanları üzerine koyuyoruz ve balıkların üzerine sıvı yağını da gezdiriyoruz.
- Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişiriyoruz biz çok kurutmuyoruz böyle daha çok seviyoruz siz kuru seviyorsanız biraz daha uzun bırakın fırında. Afiyet olsun.