Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamsi Buğlama

Hamsi Buğlama
0
18

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
hamsi-buglama.jpg

Hamsi Buğlama Tarifi İçin Malzemeler

  • ︎1 kg hamsi
  • 2 orta boy kuru ︎soğan
  • ︎Sıvı yağ
  • ︎Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Yarım limon ︎limon

Hamsi Buğlama Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. İlk olarak balığımızı temizliyoruz suyu süzüldükten sonra baharatlarını ekliyoruz.
  2. Soğanları halka halka doğrayıp tepsimize diziyoruz daha sonra üzerine balığımızı diziyoruz.
  3. İnce dilimler halinde doğradığımız limanları üzerine koyuyoruz ve balıkların üzerine sıvı yağını da gezdiriyoruz.
  4. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişiriyoruz biz çok kurutmuyoruz böyle daha çok seviyoruz siz kuru seviyorsanız biraz daha uzun bırakın fırında. Afiyet olsun.
Hamsi Buğlama Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,168Mesajlar
30,109Kullanıcılar
baverooSon üye
Üst Alt