Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamsi Buğlama

Hamsi Buğlama
0
57

dagcı

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,225
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
69
F-D Coin
71

Hamsi Buğlama Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 porsiyon hamsi
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  •  1 adet limon

Hamsi Buğlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Dondurulmuş hamsiler eritip temizleyip 1adet soğanı doğrayıp 1adet limonda doğrayıp 1 tepsiye koyup fırında 150 derecede bırakın.
Hamsi Buğlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Hamsi Buğlama Tarifi İçin Malzemeler ︎1 kg hamsi2 orta boy kuru ︎soğan︎Sıvı yağ︎TuzKarabiberPulbiberYarım limon ︎limon Hamsi Buğlama Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk olarak balığımızı temizliyoruz suyu süzüldükten sonra baharatlarını ekliyoruz. Soğanları halka halka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
18
Tavada Hamsi Buğlama Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo hamsi2 yemek kaşığı sıvı yağ (Biraz da tereyağı)1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı kırmızı pul biberYarım limonYarım soğan Tavada Hamsi Buğlama Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikle hamsilerimizi temizleyip yıkayıp bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Balık Buğlama Tanımı İçin Malzemeler 1 kilo hamsi1 adet patates1 adet soğanTuzPulbiberKarabiberLimonSıvı yağ1 su bardağı sıcak su Balık Buğlama Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Öncelikler hamsileri yıkayıp temizliyoruz. Sonra limon sıkıp tuz ekleyim karıştıralım. Dolaba atalım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Bol Limonlu Hamsi Buğlama Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo ayıtlanmış kılçıkları alınmış hamsi1 soğan halka doğranmış4 yaprak pırasaYarım demet maydanoz1 limon yarısı halka doğrancak yarısı sıkılacak3 çorba kaşığı zeytin yağı1 tatlı kaşığı tuz çok doldurmadan1 tatlı kaşığı salça1 tatlı kaşığı kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Tencerede Somon Buğlama Tanımı İçin Gereçler 6 kesim dilimlenmiş somon ( difrizden kullandım)1 adet patates3 diş sarımsak1 adet limon1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı tuz2 çay kaşığı toz biber ( acı yahut tatlı)Yarım çay bardağı zeytinyağı Tencerede Somon Buğlama Tanımı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt