Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamsi Buğulama Tarifi

Hamsi Buğulama Tarifi
0
64

tekin

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,427
Etkileşim
0
Puan
36
Yaş
96
F-D Coin
95

Hamsi Buğulama Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kilo hamsi
  • 1 çay bardağı yarım sıvı yağ
  • 4 adet patates
  • 3 adet kuru soğan
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 adet limon
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Hamsi Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Balıkları kılçıkları dan ayırıp temizliyoruz. Patatesleri soyup doğruyoruz.
  2. Tepsiye yağlı kağıt seriyoruz.
  3. Patatesleri diziyoruz.
  4. Soğanları doğruyoruz.
  5. Maydanozları ince ince doğruyoruz.
  6. Tuz ekleyip harmanlıyoruz. Tepsiye yerleştiriyoruz.
  7. Limon dilimleri yerleştiriyoruz.
  8. Üzerine sıcak su ve yağ ek edip 175 derecede 35-40 dakika pişiriyoruz.
Afiyet olsun.

Hamsi Buğulama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt