Hamsi Buğulama Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kilo hamsi
- 1 çay bardağı yarım sıvı yağ
- 4 adet patates
- 3 adet kuru soğan
- 1 tutam maydanoz
- 1 adet limon
- 1 tatlı kaşığı tuz
Hamsi Buğulama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Balıkları kılçıkları dan ayırıp temizliyoruz. Patatesleri soyup doğruyoruz.
- Tepsiye yağlı kağıt seriyoruz.
- Patatesleri diziyoruz.
- Soğanları doğruyoruz.
- Maydanozları ince ince doğruyoruz.
- Tuz ekleyip harmanlıyoruz. Tepsiye yerleştiriyoruz.
- Limon dilimleri yerleştiriyoruz.
- Üzerine sıcak su ve yağ ek edip 175 derecede 35-40 dakika pişiriyoruz.
Hamsi Buğulama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı