Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamsi Buğulama

Hamsi Buğulama
0
76

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
75
hamsi-bugulama.jpg

Hamsi Buğulama Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo hamsi
  • 1 adet kuru soğan
  • Sarımsak
  • 1 adet limon
  • Tuz

Hamsi Buğulama Tanımı Yapılışı

  1. Hamsilerimizi kılçıkları ile temizliyoruz.
  2. Fırın tepsisini yağlıyoruz.
  3. İki hamsiyi alıp iç tarafları birbirine gelecek halde yapıştırıyoruz.
  4. Fırın tepsisine kenarlardan başlayarak görselde ki üzere diziyoruz.
  5. Soğanları, sarımsağı ve limonu yuvarlak formda kesip hamsilerin üzerine diziyoruz.
  6. Fırında rengi değişene kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun.

Not: limonu fazla kullanmak hamsiye acımsı bir tat verecektir. 1 kiloya yarım limon kâfi olacaktır.
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,338Kullanıcılar
kanka555Son üye
Üst Alt