elektronikci
FD Üye

Hamsi Tava Tanımı İçin Gereçler
- 1 kg hamsi
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1,5 su bardağı mısır unu
- 1 yemek kaşığı tuz
Hamsi Tava Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Hamsileri başından kopararak güzelce içlerini boşaltıyoruz.
- Boşaltma süreci tamamlandıktan sonra bol suda ayrıntılı bir halde yıkıyoruz.
- Yıkama süreci tamamlandıktan sonra tezgahın üzerine serdiğimiz poşet(vs. ) üzerine mısır unumuzu ve tuzumuzu döküyoruz.
- Hazırlanan karışıma balıklarımızı bulayarak yağladığımız tavamıza diziyoruz.
- Sonrada altını açıp bir hoş kızartıyoruz. Afiyet olsun ????????.