Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hamur Açmadan Milföyden Şipşak Mantı

Hamur Açmadan Milföyden Şipşak Mantı
0
29

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
hamur-acmadan-milfoyden-sipsak-manti.jpg

Hamur Açmadan Milföyden Şipşak Mantı Tanımı İçin Gereçler

  • 4 büyük milföy yaprağı
  • 150 gram kadar çekilmiş et isteğe nazaran azaltılıp çoğaltılabilir
  • 1 tane ince doğranmış soğan
  • Karabiber
  • Kırmızı biber
  • Tuz
Üstü İçin
  • Yoğurt
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz
  • Tereyağı
  • Kırmızıbiber
  • 1 yemek kaşığı tereyağı ve biraz sıvı yağı
  • Renk vermesi için kırmızı biber

Hamur Açmadan Milföyden Şipşak Mantı Tanımı Yapılışı

  1. Birinci olarak soğanları ince ince doğrayınız eti ve baharatlarını da köyünüz. Sonra 4 tane dikdörtgen milföy yaprağını 8 kesime bölünüz.
  2. Hepsinin içlerine hazırlamış olduğunuz harçtan koyup mantı kapatır üzere kapatınız.
  3. Sonra yağlanmış tepsiye dizip üstüne eritilmiş sıvı yağ sürünüz ve evvelce ısıtılmış 180 derecelik fırında alt üst güzelce kızarıncaya kadar pişiriniz.
  4. Sonra üstüne sarımsaklı yoğurt döküp eritilmiş tereyağı gezdiriniz. Afiyet olsun.
 
858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt