Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hamurişleri buzlukta nasıl saklanır

hamurişleri buzlukta nasıl saklanır
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
hamurişleri buzlukta nasıl saklanır merhaba hanımlar benim bir sorum olacaktı acaba derin dondurucuda hamurişlerinizi nasıl saklıyorsunuz örneğin ben poğaça yapıp gizlemek istiyorum acaba pişiripmi koyuyorum yahut çiğmi birde çıkardıktan sonra poğaçaları nasıl ısıtıyorsunuz nefis oluyormu  

Similar threads

Kurban Bayramı yaklaşırken en çok sorulan ve merak edilen 'kurban eti nasıl saklanır?' ya da 'etler buzdolabında nasıl saklanır?' sorularına yanıt vermeye geliyoruz! Kıyma, kuşbaşı, antrikot, bonfile etler buzdolabında nasıl saklanır, buzdolabında et ne kadar kalır diye merak ediyorsanız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Derin dondurucular taze yiyecekleri muhafaza etmek için buzdolabının bir bölümü olarak hemen hemen herkesin evinde yerini alıyor. Birçok açıdan kolaylık sağlayan derin dondurucular çiğ yiyecekleri muhafaza etmenin yanı sıra çoğu artan pişmiş yemekleri saklama konusunda da hayat kurtarıcıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Yaz mevsiminde taze taze tüketilen patlıcanları kış mevsiminde canınız istediğinde dolaptan çıkarıp tüketmek için buzluğa atabilirsiniz. Buzlukta saklamak için, karnıyarık ister patlıcanın yemeği şeklinde tüketmek için taze patlıcanları soteleyip dondurucuda saklayabilirsiniz. Bütün bir kış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Yaz mevsiminde taze taze tüketilen patlıcanları kış mevsiminde canınız istediğinde dolaptan çıkarıp tüketmek için buzluğa atabilirsiniz. Buzlukta saklamak için, karnıyarık ister patlıcanın yemeği şeklinde tüketmek için taze patlıcanları soteleyip dondurucuda saklayabilirsiniz. Bütün bir kış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Vitamin kaynağı limon satıldığı andan itibaren tazeliğini korumakta zorluk yaşayabilir. Yüzde yüz limon organik olan limon kolay kolay bozulmamaktadır. Ama marketlerden alınan limonların çabuk bozulduğuna şahit olmaktayız. Pekala, Buzdolabında limon nasıl saklanır? Limonun küflenmesi nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
858,497Konular
982,007Mesajlar
29,990Kullanıcılar
aydınıSon üye
Üst Alt