Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Soral'ın Hamilelik Pozunu Gördünüz mü? İşte Bugün Ünlülerin Dikkat Çeken Instagram Paylaşımları (4 Ocak)

Hande Soral'ın Hamilelik Pozunu Gördünüz mü? İşte Bugün Ünlülerin Dikkat Çeken Instagram Paylaşımları (4 Ocak)
0
49

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
s-c67ef31b091462d596f09c166e89fb01fd8c3c24.jpg

Merak ettiğiniz 'Ünlülerin güncel Instagram paylaşımları neler? Bugün hangi ünlü Instagram'da hangi paylaşımı yaptı?' gibi sorularınızın cevabı burada!

1. Hande Soral

Baby Demirci yolu yarıladı ????

2. Ebru Polat

Çalışıyoruz ????

3. Enis Arıkan

Ne güzel şey sevilmek… nasıl iyileştiriyor insanı❤️Hoşgeldin 33 hshshh

4. Demet Özdemir

????

5. Akın Akınözü

2 0 2 2

6. Leyla Lydia Tuğutlu

Ailemizin yeni üyesi????new family member????

7. Buse Varol

????

8. Burak Deniz

9. Eda Ece

Yılbaşı arası dediğin ne ki hemen geçer, Yıldız'ım özledim seni 1 haftada:) Evimde kedi köpeğimle yatıp dizi izlemek beni de çok mutlu ediyor, zaten dışarı çıkmayı da hiç sevmem, ama birinin de bu dizileri yapması, oynaması lazım. Entertainment fedakarlığı! Biz hep çalıştık, çalışırız. Yeterki siz sevin ????♥️???? #backtowork #setlersoğukabla #görkemealdanma Yayını soranlar: Yasak Elma yeni bölüm 17 Ocak'ta????

10. Salma Hayek

First #coffee of the first #monday of the first month of a brand new year. ????????

11. Aras Bulut İynemli

12. Cem Yılmaz

Top Ten in Turkey #3 Witcher bozdu ! # 2 Dont Look Up yaramaz ! Ve #1 Cem bitmiş :) @netflixturkiye Haberleri izlediniz

13. Deniz Can Aktaş

14. The Weeknd

album cover // pre-save link in bio

15. Aleyna Tilki

I am very mizahi :Ddd

16. Gigi Hadid

17. Onur Tuna

18. Dua Lipa

???????????? ???? ???????????? ????????? ????

19. Esra Dermancıoğlu

Hanımköleliğimle bilinirim2022 4. Gün

20. Merve Boluğur

21. Gülben Ergen

Hafife alınmayan özen detaylarda gizlidir????♥️????Sahnemin neşesi, kalabalıklığı, ailece, çoluk çocuk, yurtdışından, farklı şehirlerden gelmiş insanlarla doluydu. Sorumluluğum herkese unutamayacakları bir #yılbaşı gecesi yaşatmaktı. #Rüya gibiydi????Ayakta duracak gücüm kalmadığı hiç belli mi? Hayır :) Ankara’ya arabayla gidip, #konser bitimi evime döndüm. Kim bilir o yolları nasıl gittim geldim :) Özetle çok yorulduğum bir haftayı geride bırakırken, hepimiz için #sağlık diliyorum. Hoşgeldin #Ocak #2022 ????❤️????

22. Ezgi Eyüboğlu

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,105Kullanıcılar
2955SamsunSon üye
Üst Alt