Ünlü müzikçi Hande Yener, sahne aldığı Kıbrıs'ta konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Müzikçi Hande Yener, yeni yıl için sahneye çıktığı Kıbrıs'ta, magazinci arkadaşların sorularını yanıtladı. "Pop müzik öldü" açıklamasıyla topa tutulan şarkıcı, genç nesil müzikçileri hakkındaki tasavvurlarını söylemekten kaçınmadı.
ÜRETEMİYORLAR!
Hande Yener, "Ben üretiyorum yapıyorum. Madem üretiyorlarsa neden üzerlerine alınıyorlar? Bu yeni nesil çok alıngan" halinde konuştu.
TİCARETE ATILMIŞTI!
Ünlü müzikçi Hande Yener son vakitlerde barıştığı meslektaşları Demet Akalın ve Serdar Ortaç ile gündeme geldi . Geçtiğimiz gün Avcılar'da The Al isimli restoranın açılışına katan Yener, yeni gayelerine de açıklık getirdi.
Nişantaşı'nda bir hoşluk merkezi açmayı hedefleyen Hande Yener,“Aylardır araştırıyorum yeterli bir firmayla paydaşlık mutabakatı yaptım bir de kafe açıyorum. Klasik Türk kahvelerinin olduğu şubeleşecek bir girişim. Böylece ticaret hayatım da başlıyor. Araştırdım hepsini sonuçlar hoş olacak. Ticaret ve sanat bir arada şık oluyor” kelamlarıyla iştirakçilere açıklama yaptı.