Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hande Yener yeni nesil şarkıcılara veryansın etti!

Hande Yener yeni nesil şarkıcılara veryansın etti!
0
124

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
hande_yener_yeni_nesil_sarkicilara_veryansin_etti_1578039347_2573.jpg

Ünlü müzikçi Hande Yener, sahne aldığı Kıbrıs'ta konser sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Müzikçi Hande Yener, yeni yıl için sahneye çıktığı Kıbrıs'ta, magazinci arkadaşların sorularını yanıtladı. "Pop müzik öldü" açıklamasıyla topa tutulan şarkıcı, genç nesil müzikçileri hakkındaki tasavvurlarını söylemekten kaçınmadı.

YU5bf_1578038839_0432.jpg

ÜRETEMİYORLAR!

Hande Yener, "Ben üretiyorum yapıyorum. Madem üretiyorlarsa neden üzerlerine alınıyorlar? Bu yeni nesil çok alıngan" halinde konuştu.

tXZSW_1578039320_1373.jpg

TİCARETE ATILMIŞTI!

Ünlü müzikçi Hande Yener son vakitlerde barıştığı meslektaşları Demet Akalın ve Serdar Ortaç ile gündeme geldi . Geçtiğimiz gün Avcılar'da The Al isimli restoranın açılışına katan Yener, yeni gayelerine de açıklık getirdi.

2sCXi_1556096620_068.jpg

Nişantaşı'nda bir hoşluk merkezi açmayı hedefleyen Hande Yener,“Aylardır araştırıyorum yeterli bir firmayla paydaşlık mutabakatı yaptım bir de kafe açıyorum. Klasik Türk kahvelerinin olduğu şubeleşecek bir girişim. Böylece ticaret hayatım da başlıyor. Araştırdım hepsini sonuçlar hoş olacak. Ticaret ve sanat bir arada şık oluyor” kelamlarıyla iştirakçilere açıklama yaptı.

vXkVe_1556096730_2807.jpg