Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Hangi arac ilk yardım cantası bulundurmak zorundadır

Hangi arac ilk yardım cantası bulundurmak zorundadır
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imageshangiaracilkyardimcantasibulundurmakzorundadir5adbcaa3458e1

Traktorlerde ilk yardım cantası bulundurmak zorunludur İlk yardım cantası şu araclarda zorunludur: Otomobil, minibus, otobus, kamyon, cekici ve lastik tekerlekli traktorlerde ilk yardım cantası bulundurulması zorunludur

Similar threads

Trafikte İlk Yardım Malzemeleri Nelerdir İlk Yardım Malzemeleri Ne İşe Yarar Motorlu taşıt ilk yardım cantası, Karayolları Trafik Kanunu ve ilgili “yonetmeliğe gore trafiğe cıkan her aracta bulunması zorunludur Arac ilk yardım cantası malzemeleri şunlardır: Hava hortumu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
İlk yardım cantası nedir? İlk yardım cantası evimizde arabamızda işyerimizde ve daha pek cok alanda mutlaka bulundurmamız gerektiğini unutmamalısınız İlk yardım cantasının tam olarak faydalı olabilmesi icin bazı ozelliklere sahip olması gerekmektedirAniden hastalanan veya kazaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Traktörlerde ilk yardım çantası bulundurmak zorunludur Birincil yardım çantası şu araçlarda zorunludur: Otomobil, minibüs, otobüs, kamyon, albenili ve lastik tekerlekli traktörlerde birincil takviye çantası bulundurulması zorunludur *
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
İlk Yardım Cantasındaki malzemeleri resimleri ve acıklamalarıyla birlikte paylaşır mısınız İlk yardım cantası kolay erişileceğiniz ve gorunur bir yerde olmalıdır İlkyardım cantasınızda bulunması gereken malzemeler ; Hidrofil gaz steril Buyuk sargı bezi Ucgen sargı Hidrofil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Tuvturk Arac Muayenesinde Bulunması Gerekenler ARAC MUAYENESİ ONCESİNDE HAZIRLANMASI GEREKEN ZORUNLU BELGELER Tum araclar icin; Ruhsat Fenni Muayene İzin Belgesi Trafik Sigortası İlk yardım cantası: Traktorler, motosikletler ve motorlu bisikletler haric tum motorlu araclarda en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,475Konular
981,230Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt