Hangi Caylar Zayıflatır
Zatıflatan Caylar Hangileridir
Zayıflamaya yardımcı caylar sayesinde fazla yağlarınızdan kurtulabilirsiniz
FUNDA YAPRAĞI : zayıflamak icin son donemlerde cok gozde olan bir bitki Yağları eritmek suretiyle zayıflamaya yardımcı oluyor
YEŞİL CAY : Yeşil cay vucuttaki tosinleri atma ve zayıflamak icin kullanılan bir bitki
BİBERİYE : Genellikle deniz kenarında yetişen ve yapraklarını dokmeyen bu bitki pek cok alanda kullanılır
KEKİK : Pek cok sağlık sorununa iyi gelen kekik hızlı zayıflama cayı icin de kullanılan bir bitki
MATE YAPRAĞI : Bir fincan kaynar suya 12 kahve kaşığı toz mate konarak cay gibi de icilebilir Guney Amerikada cok kullanılan bir icecektir Mate yaprağı piyasada genellikle gıda maddesi olarak bulunmakta olup, kavrulmuş veya kavrulmamış (yeşil) mate cayı vardır Kavrulmuş mate cayının tadı normal fermente siyah cayınki gibiyken, kavrulmamış cay yeşil, nonfermente caya tekabul eder
Cayın hazırlanması:
Beş adet bitkiyi kaynamış suya koyup kaynatın ve bir sure demlenmeye bırakın gunde 34 fincan icilmesi oneriliyor Daha fazla icilmmemesi ozellikle vurgulanıyor
Yukarıda verilen cay tariflerinin kesin sonuc verdiği bilgisi yoktur Doğru zayıflama ve diyet mutlaka bir doktor kontrolunde yapılmalıdır
Zatıflatan Caylar Hangileridir
Zayıflamaya yardımcı caylar sayesinde fazla yağlarınızdan kurtulabilirsiniz
FUNDA YAPRAĞI : zayıflamak icin son donemlerde cok gozde olan bir bitki Yağları eritmek suretiyle zayıflamaya yardımcı oluyor
YEŞİL CAY : Yeşil cay vucuttaki tosinleri atma ve zayıflamak icin kullanılan bir bitki
BİBERİYE : Genellikle deniz kenarında yetişen ve yapraklarını dokmeyen bu bitki pek cok alanda kullanılır
KEKİK : Pek cok sağlık sorununa iyi gelen kekik hızlı zayıflama cayı icin de kullanılan bir bitki
MATE YAPRAĞI : Bir fincan kaynar suya 12 kahve kaşığı toz mate konarak cay gibi de icilebilir Guney Amerikada cok kullanılan bir icecektir Mate yaprağı piyasada genellikle gıda maddesi olarak bulunmakta olup, kavrulmuş veya kavrulmamış (yeşil) mate cayı vardır Kavrulmuş mate cayının tadı normal fermente siyah cayınki gibiyken, kavrulmamış cay yeşil, nonfermente caya tekabul eder
Cayın hazırlanması:
Beş adet bitkiyi kaynamış suya koyup kaynatın ve bir sure demlenmeye bırakın gunde 34 fincan icilmesi oneriliyor Daha fazla icilmmemesi ozellikle vurgulanıyor
Yukarıda verilen cay tariflerinin kesin sonuc verdiği bilgisi yoktur Doğru zayıflama ve diyet mutlaka bir doktor kontrolunde yapılmalıdır