Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hangi HDD Daha İyi...

Hangi HDD Daha İyi...

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, Kullanılmayan bir DVR cihazından Seagate marka 1 TB harddisk çıkarttım sağlam ve çalışan bir harddisk ama DVR cihazı için formatlandığından dolayı bilgisayara sataide kablosuyla bağladığımda harici veya dahili harddisk gibi içini göremiyorum Biçimlendiremiyorum ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Merhaba arkadaşlar, Kullanılmayan bir DVR cihazından Seagate marka 1 TB harddisk çıkarttım sağlam ve çalışan bir harddisk ama DVR cihazı için formatlandığından dolayı bilgisayara sataide kablosuyla bağladığımda harici veya dahili harddisk gibi içini göremiyorum Biçimlendiremiyorum ya da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
toshiba bilgisayarımın üstüne demir bi küçük eşya düştü tam harddiskin olduğu yere daha sonra 2 3 dakka içinde bilgisayar dondu yeniden başlattığımda windows başlamadı yani harddiskim zarar gördü ve açamıyorum şu anda yeni windows da kuramıyorum yeni bi harddisk alıcam ama bu bozuk olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,506Konular
983,052Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt