Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hanım Ağa Çorbası (İnanılmaz Lezzetli Terbiyeli Şifa Çorbası)

Hanım Ağa Çorbası (İnanılmaz Lezzetli Terbiyeli Şifa Çorbası)
0
87

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69

Hanım Ağa Çorbası (İnanılmaz Lezzetli Terbiyeli Şifa Çorbası) Tanımı İçin Malzemeler

• 1 adet kuru soğan (rendelenecek )
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı domates biber karışık salça
  • 1 ,5 su bardağı geceden ıslatılmış nohut
  • 2 yemek kaşığı yeşil mercimek
  • 1 su bardağından az erişte
  • 1 yemek kaşığı dolusu un
  • 1 tatlı kaşığı nane
  • Yeteri kadar tuz
  • Yeteri kadar karabiber

Hanım Ağa Çorbası (İnanılmaz Lezzetli Terbiyeli Şifa Çorbası) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Öncelikle tencereme,tereyağını, alıp rendelenmiş olan soğanımla sote yaptım.
  2. Soğanlar solunca salçasını ek ettim.
  3. Kokusu çıktıktan sonra 1,5-2 litreye yakın su ekleyip nohutlarımı ekledim. 25 dakika kadar kaynattım.
  4. Nohutların pişmesine,yakın yeşil mercimek ve eriştemi çorbama ek ettim.
  5. Son olarak çorbamın terbiyesi için bir kasede unumu ve baharatlarımı sulandırıp çorbama ekledim.
  6. Erişte ve mercimeklerim yumuşayana,kadar pişirdim. Enfes çorbam hazır. Deneyeceklere afiyet olsun.
Hanım Ağa Çorbası (İnanılmaz Lezzetli Terbiyeli Şifa Çorbası) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Terbiyeli Yoğurt Çorbası Tanımı İçin Gereçler 5 yemek kaşığı yoğurt1 adet yumurta1,5 yemek kaşığı un1 çay bardağı pirinçTavuk bulyon (Varsa tavuk suyu)LimonTuz Terbiyeli Yoğurt Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Hepinize keyifli ve sağlıklı günler dilerim. Sizlere çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Terbiyeli Şehriyeli Tavuk Çorbası (Şifa Çorbası) Tanımı İçin Malzemeler 3 adet but5 su bardağı suBir çay bardağı tel şehriye Terbiyesi için 1 yumurta sarısı1 çorba kaşığı un1 çorba kaşığı yoğurtTuz, karabiber, kekik, kırmızı biber Terbiyeli Şehriyeli Tavuk Çorbası (Şifa Çorbası) Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Hanım Ağa Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 adet kuru soğan4-5 yemek kaşığı sıvı yağ1 yemek kaşığı salça1,5 lt kaynar su1 çay bardağı haşlanmış nohut1 çay bardağı haşlanmış yeşil mercimek1 çay bardağı kesme (Veya erişte)Yarım çay bardağı tel şehriyeKarabiberPul biberNaneTuz Hanım Ağa Çorbası...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Tavuklu Terbiyeli Tel Şehriye Çorbası (Şifa Çorbası) Tarifi İçin Malzemeler 2 parça tavuk göğsü1 çay bardağı tel şehriye1 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı unSıvıyağTuzPul biberKarabiberÇobanın kıvamına göre su Terbiyesi için; 1 adet yumurta sarısı1 adet limon suyu Tavuklu Terbiyeli Tel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Hanım Ağa Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı erişte1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek1 su bardağı haşlanmış nohut1 adet kuru soğan1 yemek kaşığı salça6-7 yemek kaşığı zeytinyağıTuzYeteri kadar sıcak su (yaklaşık 4-5 bardak) Hanım Ağa Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
29
858,491Konular
981,546Mesajlar
29,671Kullanıcılar
Üst Alt