Kusursuz Bir Lezzet Supangleli Tavuk Göğsü Tanımı İçin Materyaller
Tavuk göğsü için:
- 125 gram tereyağı yahut margarin
- 1 su bardağı un
- 1 litre süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 500ml süt
- 1 adet yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı un
- 3 yemek kaşığı şeker
- 1,5 yemek kaşığı kakao
- 60 gram bitter çikolata
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı kakao
Mükemmel Bir Lezzet Supangleli Tavuk Göğsü Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci olarak margarini tencereye alalım eritelim. Üstüne unu ek edelim ve kavuralım süt ve şekeri ilave edelim ve kaynayana kadar pişirelim. Kaynayınca kenara alalım ve ortada karıştıralım topaklanmasın. Şayet topaklanırsa mikserden geçirelim.
- Farklı bir tencerede tereyağı ve çikolata hariç bütün gereçleri ekleyip karıştırın. Kaynayana kadar karıştıralım. Tencereyi bir kenara alalım.
- Çikolatayı ek edelim ve karıştıralım. Akabinde tereyağını ek edelim ve karıştıralım. Topaklanmasın diye ortada karıştıralım.
- Kaseye tavuk göğsünü ek edelim. Üstüne supangle kısmını ek edelim. Üstüne kakao gezdirip süsleyelim. Afiyet olsun ????.