Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Harika Bir Sebze Kızartması

Harika Bir Sebze Kızartması

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
harika-bir-sebze-kizartmasi.jpg

Olağanüstü Bir Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet orta uzunluk karnabahar
  • 1 adet orta uzunluk brokoli
  • 2 adet patates
  • 3 adet havuç ( kullandığım havuçlar küçük)
Sosu için;
  • Yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı zencefil
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Sarımsaklı yoğurt

Olağanüstü Bir Zerzevat Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birinci olarak zerzevatları küçük modüllere ayıralım.
  2. Patatesleri güzelce yıkayalım ve çok kalın olmayacak halde doğrayalım.
  3. Havuçları da yuvarlak halde doğrayalım.
  4. Bütün zerzevatları yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dökelim.
  5. Sosu hazırlayalım bütün sebzelere gezdirelim ve karıştıralım.
  6. 200 derece evvelce ısıtılmış fırında yaklaşık 35-40 dk pişirelim.
  7. Soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt ile servis edilir.
Şahane Bir Zerzevat Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Malzemeler 1 orta uzunluk karnabahar3 adet havuç2 adet patatesYarım çay bardağı zeytinyağıTuzSarımsaklı yoğurtSalçalı sos Fırında Karışık Zerzevat Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tüm zerzevatları fırın tepsisine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Fırında Karışık Zerzevat Kızartma Tanımı İçin Gereçler 1 orta uzunluk karnabahar1 orta uzunluk brokoli3 orta uzunluk havuç3 orta uzunluk patates Sosu için; 3 diş ezilmiş sarımsak1 çay kaşığı pul biber1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı kırmızı toz biber1,5 tatlı kaşığı tuzYarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler 1 adet orta uzunluk karnabaharSuTuz Sosu için 4 adet yumurta1 yemek kaşığı un1 çay kaşığı ucu kadar tuz Kızartması için Sıvı yağ Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Bir tencereye yeteri kadar su ve tuzumuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Fırında Domates Soslu Zerzevat Kızartması Tanımı İçin Gereçler 2 iri patates5 orta uzunluk kabakKızartmak için sıvı yağ Domates sos için; 1 iri soğan3 yeşil biberÇok az sıvı yağ1 tatlı kaşığı salça (Biber kullandım)2 adet domates2 diş sarımsak rendesiYarım su bardağı suTuzKarabiberPulbiberÇok az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Fırında Karışık Sebze Kızartması Tarifi İçin Malzemeler 1 küçük boy brokoli1 orta boy karnabahar2 adet havuç2 adet patates2 adet kapya biber Sosu için; 1 çay bardağından biraz fazla zeytinyağı1 tatlı kaşığı kekik1 tatlı kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı köri1 tatlı kaşığı pulbiber1 tatlı kaşığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,505Konular
982,707Mesajlar
33,054Kullanıcılar
yazsoyamanSon üye
Üst Alt