Şahane Ispanak Yemeği Tanımı İçin Materyaller
- 1 kg ıspanak
- 1 adet kuru soğan
- 2 adet havuç
- 1 tatlı kaşığı domates salçası
- 1 tatlı margarin
- 1 tatlı kaşığı bul biber
- Biraz zeytin yağı
- Gereğince tuz
- Çok az kara biber
Şahane Ispanak Yemeği Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel ıspanakları bol suyla yıkayalım. Biraz büyük doğrayıp tencerede çok az haşlayalım, suyunu salması kâfi.
- Öbür bir tencereye margarini, zeytin yağını, yemeklik doğradığımız soğanı ve havuçları kavuralım.
- Salçasını ve bütün baharatlarını ekleyelim.
- Ispanakların suyunu süzelim. Tencereye ekleyelim biraz karıştıralım.
- Yarım su bardağı su ekleyelim. 20 dakika kısık ateşte pişirelim şimdiden herkese afiyet olsun .