Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Harry Potter and order of phoenix(zümrüdüanka)hakkında bütün sorular cevabını buluyor
Harry Potter and the Order of the Phonix Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı PC OYUNUNUN TRAINER'i
Evet birçok kişinin istediği trainer ı veriyorum
+2 trainer dir
Oyundaki kapalı yerleri %100 açar
Araştırma puanını 4360 (max) yapar
Progamı çalıştırın Launch a basın sonra...
Arkadaşlar Size Şimdi Bendeki Harry Potter Oyunlarını Sölicem Bende Olmayan Harry Potter Bilgisayar Oyunları Varsa Bana Söleyin Lütfen Bende Satın Alıyım Bekliyorum Arkadaşlar Lütfen Bilgi Verin Bana Şimdiden Teşekkür EderimLütfen Kilitlemeyin Açtığım KonuyuBilgilerini Bekliyorum Arkadaşların...
Harry Potter and the Chamber of Secrets
Not: Bu hileyi yapmak için Notepad gibi bir text editör kullanmalısınız
1 Oyunun kurulu olduğu dizinde (\EA games\harry potter and the chamber of secrets\system) defuserini isimli dosyayı bulun ve yedeğini alın
2 Bu dosyayı Notepad ile açıp...
Harry Potter ve Vefat YadigarlarıKitap Tanıtım harry potter kitap sıralaması harry potter yerleştirme sıralaması serisi kitap sırası 1549310519 1549310519 harrypotterveolumyadigarlarikitaptanitim5c589a414dac6harrypotterveolumyadigarlarikitaptanitim5c589a414dac6...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.