Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Harry Potter and the Deathly Hallows Oyunu-Harry Potter oyunu

Harry Potter and the Deathly Hallows Oyunu-Harry Potter oyunu
0
164

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Harry Potter and the Deathly Hallows oyun hakkında data

Tüm aksiyonun ilk kez Hogwarts dışında gerçekleştiği Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 ’de Harry peşindeki acımasız düşmanlardan kaçmaya çalışıyor Oyuncular kendilerini bilmedikleri bölgelerde, mektep arazisinin güvenliğinden uzaktan hayatta kalmaya çalışır halde bulacaklar HD konsolların teknolojisini göstermek üzere hazırlanan yeni oyun motoru bütün platformlarda yüksek tanımlı grafikler ve coşku dolu aksiyonlar sağlarken, Xbox 360 ’taki Kinect deneyimi tek şahsiyet ya da oyuncuların Harry, Ron veya Hermione ile oynayabilecekleri iki kişilik işbirliği modlarında özel mücadeleler sunacak

*

Similar threads

Harry Potter and the Deathly Hallows oyun hakkında bilgi Tum aksiyonun ilk defa Hogwarts dışında gercekleştiği Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1’de Harry peşindeki acımasız duşmanlardan kacmaya calışıyor Oyuncular kendilerini bilmedikleri bolgelerde, okul arazisinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Harry Potter dünya çapında oldukça sevilen bir seri. Film sektöründe oldukça iyi işler başaran yapım oyun sektöründe pek bir ses getiremedi. Bu yüzden yaptığımız listedeki oyunların büyük kısmını bilmemeniz doğal. Biz de listemizde pek bilinmeyen en iyi 5 Harry Potter oyununu sizler için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Arkadaşlar Size Şimdi Bendeki Harry Potter Oyunlarını Sölicem Bende Olmayan Harry Potter Bilgisayar Oyunları Varsa Bana Söleyin Lütfen Bende Satın Alıyım Bekliyorum Arkadaşlar Lütfen Bilgi Verin Bana Şimdiden Teşekkür EderimLütfen Kilitlemeyin Açtığım KonuyuBilgilerini Bekliyorum Arkadaşların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Harry Potter ve Vefat YadigarlarıKitap Tanıtım harry potter kitap sıralaması harry potter yerleştirme sıralaması serisi kitap sırası 1549310519 1549310519 harrypotterveolumyadigarlarikitaptanitim5c589a414dac6harrypotterveolumyadigarlarikitaptanitim5c589a414dac6...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Olum Yadigarı Kitap Ozeti Harry Potter Olum Yadigarları Ozeti Yazarın buyuk bir itina ile yazdığı, onceki bolumlerdeki soru işaretlerinin her birini tek tek cevaplara bıraktığı seruvenin son romanı, 3luyu maceradan maceraya sokar Dumbledoreun olumunden sonra kendini yeni yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
858,467Konular
981,167Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt