Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hasbiye Duası

Hasbiye Duası
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hasbiye Duası ve Anlamı

Hasbiye Duası meali

Ya Rab! Bu ayeti kudsiyye ile sana intisab ederiz Belaları defeyle Bizi kahrınla değil, lutuf ve kereminle terbiye et Gunahlarımızı belalarla değil, rahmetinle affeyle Kufur ve zulum ehlini başımıza musallat eyleme Zira onlarda insaf ve merhamet yoktur Ya Rab! Bize zulmedenlerden intikàmımızı Sen al Bizi dinde musibete uğratma Dunyayı en buyuk duşuncemiz ve ilmimizin nihayeti kılma! Bize acımayanları ve senden korkmayanları bize musallat eyleme Amin

Similar threads

Hatim Duası Turkce Turkce Hatim Duası Kısa Hatimden sonra, okunması şart olan belli dua yoktur Herkes ihtiyacına gore dua eder Hep aynı duayı okumak da uygun değildir Ne istediğini şuurlu olarak bilmek gerekir Ne istediğinin farkında olmadan dua etmek uygun olmaz Belli şeyleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Sabah uyandığınızda okumanız onerilern bir sabah duası paylaşacağız sizlerleBu duayı sabah kalktığınzda yeni bir gunun başlangıcında okumanız tavsiye edilmiştir imagesturkcesabahduasi5adbe234ccdd9 Sabah Duası şoyledir; Allahım Başlayacağın bu yenii gun icin senden hayırlar diliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Hz Ali'den Ramazan Duası Hz Ali'nin oğrencisi Kumeyl bin Ziyad'a oğrettiği dua Kumeyl Duası imageshzalininramazanduasi5afdeba87deb0 Allah'ım! Benim ismet perdesini yırtan gunahlarımı bağışla Allah'ım! Bedbahtlıklara yol acan gunahlarımı bağışla Allah'ım! Sen'in her şeyi kaplayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Regaip Kandilinde okunacak dua Regaip Kandilinde hangi dua okunur Regaip Kandili duaları Ey bizleri varlığa erdiren Var olmadaki sonsuz zevki gonullerimize duyuran Guzeller guzeli rabbimiz! Sana sonsuz hamd u senalar olsun Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed Mustafa'ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
İmam Huseyinin Arafat Duası,Hz Huseyin'in Arafat Duası,Arafat Duası,Hz Huseyinin duaları, Arafat Duası nedir Hz Huseyin Arafat dağının sol tarafında durarak yuzunu Kabe'ye cevirdi ve yiyecek isteyen bir sail gibi ellerini yuzunun hizasına kaldırarak şu duayı okumayan başladı: Galib...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt