Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haşil (Kars Xaşil’i)

Haşil (Kars Xaşil’i)
0
33

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
hasil-kars-xasili.jpg

Haşil (Kars Xaşil’i) Tanımı İçin Gereçler

  • 2 su bardağı yarma
  • 2 yemek kaşığı un
  • Yarım tatlı kaşığı tuz
  • Yoğurt
  • Sarımsak
  • 3 yemek kaşığı tereyağı

Haşil (Kars Xaşil’i) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncellikle haşıllık yarmayı tencereye koyun.
  2. Üstünü geçecek kadar sıcak su ve tuz ek edip kısık ateşte suyunu biraz çekene kadar pişirin.
  3. Yarmaya un ek edin ve kıvam alıp pişene kadar devamlı karıştırın.
  4. Ocağın altını kapatın.
  5. Tencerenin kapağını kapatıp 5 dakika demlenmeye bırakın.Afiyet olsun bacıkolar????.
Haşil (Kars Xaşil’i) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt