Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi İçin Malzemeler
- Yarım kilo dana incik
- 2 patates
- 2 havuç
- 1 soğan
- 1 mor soğan
- 1 limon
- 4-5 diş sarımsak
- 2 şer çay kaşığı karabiber, pul biber, kimyon, kekik, tuz
Haşlama Çorbası (Yakıt Deposu) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Düdüklü tenceremize bütün malzemeleri ekliyoruz. En son baharatları da ilave edip, üzerini geçecek kadar su ekliyoruz ve pişirmeye hazır.
- Etin kemikli ilikli ve yağlı olmasına dikkat edin. Tam bir şifa deposu.
- Düdüklünün ibiğini indirdikten 20-30 dk sonra kapatabilirsiniz.
- Sağlık ve şifa olması dileğiyle afiyetler olsun .