teknolojiuzmani
FD Üye
![haslama-et.jpg](https://i.nefisyemektarifleri.com/2022/01/20/haslama-et.jpg)
Haşlama Et Tarifi İçin Malzemeler
- Yaklaşık 1.5 kg kemikli et
- 3-4 adet soğan ben 5-6 tane kullandım miktarı damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 miktar sıvı yağ
- Baharat sevmediğim için kullanmadım dilerseniz kullanabilirsiniz karabiber çok yakışır
Haşlama Et Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Etlerimizi iyice yıkıyoruz. Düdüklü tencereye yerleştiriyoruz.
- Ardından soğanları üzerine ilave ediyoruz, salçayı bir miktar su ile açıp, etlerin üzerine yağ ile birlikte ilave ediyoruz.
- En son etlerin üzerini 2 parmak geçecek şekilde suyumuzu ilave edip, tencerenin kapağını kapatıp yaklaşık 44-50 dakika haşlıyoruz.
- En son piştikten sonra etleri kemikten ayırıyoruz ve yemek hazır.
- Ben içine patates de ekliyorum isteyen seven ilave edebilir şimdiden afiyet olsun