Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haşlama Et

Haşlama Et

teknolojiuzmani

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,200
Etkileşim
1
Puan
36
Yaş
36
F-D Coin
99
haslama-et.jpg

Haşlama Et Tarifi İçin Malzemeler

  • Yaklaşık 1.5 kg kemikli et
  • 3-4 adet soğan ben 5-6 tane kullandım miktarı damak zevkinize göre ayarlayabilirsiniz
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 miktar sıvı yağ
  • Baharat sevmediğim için kullanmadım dilerseniz kullanabilirsiniz karabiber çok yakışır

Haşlama Et Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Etlerimizi iyice yıkıyoruz. Düdüklü tencereye yerleştiriyoruz.
  2. Ardından soğanları üzerine ilave ediyoruz, salçayı bir miktar su ile açıp, etlerin üzerine yağ ile birlikte ilave ediyoruz.
  3. En son etlerin üzerini 2 parmak geçecek şekilde suyumuzu ilave edip, tencerenin kapağını kapatıp yaklaşık 44-50 dakika haşlıyoruz.
  4. En son piştikten sonra etleri kemikten ayırıyoruz ve yemek hazır.
  5. Ben içine patates de ekliyorum isteyen seven ilave edebilir şimdiden afiyet olsun :)
Haşlama Et Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
 
858,496Konular
982,206Mesajlar
30,131Kullanıcılar
kral31Son üye
Üst Alt