Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haşlama Köy Tavuğu

Haşlama Köy Tavuğu

bilgisayarci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,141
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
96
F-D Coin
63
haslama-koy-tavugu.jpg

Haşlama Köy Tavuğu Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet köy tavuğumuz(1600gr)
  • Su
  • 1,5 tatlı kaşığı tuz

Haşlama Köy Tavuğu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Önceden temizleyip parçaladığımız köy tavuğumuzu düdüklü tenceremize alıyoruz evvel kısık ateşte suyunu salmasını bekliyoruz.
  2. Suyunu salan tavuğumuzu orta ara karıştırıyoruz ve ocağımızı orta ateşe alıyoruz 15 dakika etimizi kendi suyunda kızarıncaya kadar kavuruyoruz ve tuzumuzu ekliyoruz (Köy tavuğu hafif tuzlu daha lezzetlidir )
  3. İyice kendi yağında mühürlenen tavuğumuza üzerini iki parmak geçecek kadar sıcak su ekleyin.
  4. Düdüklümüzün kapağını kapatıyoruz ve orta ateşte pişmeye bırakıyoruz (40 dakikanın sonunda denetim ediyoruz ).
Haşlama Köy Tavuğu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt