Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Haşlama

Haşlama
0
21

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
haslama.jpg

Haşlama Tanımı İçin Materyaller

  • 500 gram kuşbaşı et
  • 4 5 adet orta uzunluk patates
  • 2 büyük havuç
  • 1 adet soğan
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • Tuz
Terbiyesi İçin
  • 1 yumurta sarısı
  • Yarım limon suyu
  • 1 yemek kaşığı un
  • Yemeğin suyu (Bir kaç kaşık )

Haşlama Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Düdüklüye yağımızı alalım ve ısınan yağa etleri atalım.
  2. Akabinde etlerin üstünü bir parmak geçecek kadar kaynar su dolduralım.
  3. Ağzını kapatıp yarım saat pişirelim.
  4. Sonra düdüklümüzün altını kapatıp soğuk suyun altına tutalım.
  5. Havasını aldıktan sonra açalım.
  6. İri iri doğradığımız patatesi daire halinde doğradığımız havucu ve 1 tüm soğanı atalım.
  7. Tuzunu da atalım ve pişmeye bırakalım.
  8. Başka bir kapta yumurta sarısı unu ve limon suyunu karıştırıp kaynayan yemeğin suyundan ekleyelim ve pişmiş olan yemeğe yavaş yavaş ekleyelim.
  9. İki üç dakika kadar kaynatalım altını kapatalım. Yemeğimiz servis hazırdır.
 
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar
yskermjxSon üye
Üst Alt