Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Haşlama

Haşlama
0
20

klimaci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
37,992
Etkileşim
2
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
90

Haşlama Tanımı İçin Malzemeler

  • Bir kesim göğüs eti
  • 1 adet patates
  • 1 adet havuç
  • Yarım soğan
  • Yarım kapya biberi
  • Tuz
  • Nane
  • Pul biber
  • Toz biber

Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Göğüs etinizi patatesinizi havucunuzu soğan ve biberinizi doğrayınız.
  2. Düdüklü tencerenize evvel etinizi atıp tuzunu ekleyip suyunu bırakıp çekene kadar pişiriniz.
  3. Suyunu çektikten sonra yağı döküp kavurunuz akabinde bütün sebzelerinizi atıp kavurunuz sonra bir tatlı kaşığı biber salçası, bir tatlı kaşığı domates salçası atıp tekrar kavurun.
  4. Kokusu çıkana kadar kavurduktan sonra sıcak suyunuzu ek edin üstünü geçecek kadar sıcak su dökünüz.
  5. Nane, pul biber, tuz atıp ağzını kapatıp kaynatınız.
  6. Patatesleriniz yumuşayıp kesiliyorsa yemeğiniz hazırdır afiyet olsun:).
Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt