Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hassas saçlara özel formül önerisi

Hassas saçlara özel formül önerisi
0
147

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hassas saçlara özel formül

Bir süre önce fazla kayda değer bir hastalık geçirdim Bu dönemi takiben doktorum kimyasal badana kullanmamı yasakladı Bana evde uygulayabileceğim bitkisel bir badana tarifi verebilir misiniz?

Üç adet kırmızı soğanın kabuklarını, üç adet ceviz yaprağını ve dört adet dövülmüş yeşil cevizi, 750 gram su taşıyan bir tencerenin içinde kaynatın Tencerede 200 gram su kalınca, bu karışımı akarsu gibi demleyin ve süzün İçine iki çorba kaşığı da kına ekleyip boz bir kıvam alıncaya değin karıştırın Hazırlanmış olunca bu karışımı saç diplerinizden uçlarına doğru dikkatlice sürün asgari dört saat beklettikten sonra saçlarınızı yıkayıp durulayın Son derece sağlıklı olan bu boyayı ayda bir defa uygulayabilirsiniz *

Similar threads

Hassas saclara ozel formul Bir sure once cok onemli bir hastalık gecirdim Bu donemi takiben doktorum kimyasal boya kullanmamı yasakladı Bana evde uygulayabileceğim bitkisel bir boya tarifi verebilir misiniz? Uc adet kırmızı soğanın kabuklarını, uc adet ceviz yaprağını ve dort adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Kuru ve eskimiş saçlara muzlu şu kolay ve pratik tarifi uygulayıp evde kendiniz bakım yapabilirsiniz Kuru Saçların Bakımı Her saç tipi gibi kuru saçların da kendine özgü bir bakımı var Kuru saç genelde genetiktir Ancak, sıcak fön, perma, boyama, röfle de saçların ekstradan kurumasına yol...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Saç sorunlarınız için doğal formüller saç sorunları, doğal çözümler, formüller, öneriler, maskeler, bakım önerileri burada arkadaşlar Lüzum günlük hayatın stresinden, lüzum ise sağlıksız beslemek ya da her hangi bir fazla sebepten, yaygınlaşan saç sorunları, bir çoğumuzun başının belasi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Canlı Ve Aydınlık Saçlar İçin Yapılması Gerekenler Göz kamaştıran canlılıkta saçlara sahip elde etmek sandığınız dek güç yok hoş bayanlar şimdiz sizlere evde saç bakımı hakkında bilgiler vereceğiz Saçlarınızın gür gözükmesini istiyorsanız saç modelinize dikkat etmeniz gerekiyor Bunun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Yanmış Saçlar İçin Farklı Alanlara Yönlendirilmiş Saç Bakım Maskeleri yanmış saçlar için bakım yanmış saçlar için maske Sevgili melekler, saçlarımızı mücevherimiz ve doğal güzelliğimizin bir parçası diyoruz ama onlara gereken bakımı da göstermiyoruz sık sık boyayıp, kimyasal işlemlere yan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
858,494Konular
981,563Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt