Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hastalık ve sıkıntılar için okunacak dua

Hastalık ve sıkıntılar için okunacak dua
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hastalıklar ve sıkıntılar için okunması nasihat edilen bir dua paylaşmak istiyorum sizlerleKimki bir hastalığı yada ağrısı olduüunda aşağıdaki duayı okursa Allahın izniyle ağrıları ve hastalığı geçer şifa bulur Allahın izniyle

Hatalık için şu duaların okunması tavsiye eidlmiştir;

45 gün süreyle her gün 1 FATİHA süresi,gerisinde (422) kere Ya Şafi İsmi Şerifi okunur

Ve şöyle dua edilir Ya Rabbi! Sen şifa vericisinBu hastaya(bana) şifa verOnu (Beni) iyi edecek,ama Senin şifandırEy Allah ’ım ! Öyle bir şifa ver oysa bir daha acı ve endişe görmesin(görmeyeyim)

Bir miktar suya (yağmur suyu olursa daha iyi) (100) defa Ya Rahman 41 kez “Ya Şekur“, 21 kere “Ya Selamlama ve 786 kere Bismillahirrahmanirrahim okunur

Sonra Ya Rabbi Hazreti Muhammed salla ‘llahu aleyhi ve sellem ve ehli beyti Muhammed rıdvanallahi Teala aleyhim ve ecmain ’in hürmetine beni(şu hastayı)tüm dertlerinden halas eyle diye dua edilir ve su içilir

Cuma günü Cum ’a namazından önce 200 kere Ya Allah denilip dua edilir *

Similar threads

Hastalıklar ve sıkıntılar icin okunması tavsiye edilen bir dua paylaşmak istiyorum sizlerleKimki bir hastalığı yada ağrısı olduuunda aşağıdaki duayı okursa Allahın izniyle ağrıları ve hastalığı gecer şifa bulur Allahın izniyle imageshastalikvesikintilaricinokunacakdua5adbe5166aea1 Hatalık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Rahatsızlık için okunacak dualar Rahatsızlık için okunması tavsiye edilen bir dua paylaşmak isityorum sizlerleİnanarak bu duayı okuduğunuzda Allahın izniyle Allah tüm sıkıntılarınızı ve rahatsızlıklarınızı giderecektirAllahın Şafi isminin hürmetine şifa dilemek keza Şafi esmasınında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
213
MAĞDUR DURUMDA kaldığında okunması öğüt edilen dua ZOR DURUMDA kaldığınzıda okumanız tavsiye edilen bir dua paylaşacağım sizlerleSizlerde tedirgin ve kederli anlarınızda mağdur durumda kaldığınız bu duayı okuyarak Allahın izniyle şifa bulur sıkıntılarınızdan ve bulunduğunuz güç durumdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
247
Rızka Kavuşmak İçin Dua Helal rızık için rızık bolluğu için okunması nasihat eidlen bir dua paylaşmak istiyorum sizlerleAllah dileyen isteyen canı gönülden kendisine yalvaran kullarının dualarını kabul ederAllahın izniyle içten ve arkadaş canlısı duygularla yapacağınız her duanın kabul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
Sınava girecek Öğrenciler için okunması nasihat edilen duaAşağıda sizlerle paylaşacağımız duay sınava gireceğiniz zaman okuduğunuzda Allahın izniyle sınavı sorunsuz ve endişesiz bir şekilde bitirmeniz nasip olur inşallahÖğrencilerin kolayca ezberleyebileceği kısa bir dua paylaşacağız sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt