Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Sınava Girecek Öğrenciler için Dua

Sınava Girecek Öğrenciler için Dua
0
191

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Sınava girecek Öğrenciler için okunması nasihat edilen duaAşağıda sizlerle paylaşacağımız duay sınava gireceğiniz zaman okuduğunuzda Allahın izniyle sınavı sorunsuz ve endişesiz bir şekilde bitirmeniz nasip olur inşallahÖğrencilerin kolayca ezberleyebileceği kısa bir dua paylaşacağız sizlerle

Sınava girerken şu ayet okunur:

Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve ’c ’al li min ledünke sultânen nasiraİsra, 80
Anlamı: Ya Rabbi Beni içten bir antre ile girdir ve yeniden içten bir çıkış ile çıkar Katından bana destek edici bir zorlama ihsan eyle

Keza Sınava Girecek Öğrecilerin Okuması İçin Dua
Allahümme rabbizitni ilmen ve fehmen ve imanen

Manası:

Allah ’ım Zihnimi aç, ilmimi artır, fehmimi aç, imanımı genişlet *

Similar threads

Etkin Sınav Duası Sınava girecek öğrenciler için oldukça etkili bir dua paylaşmak istiyoruz sizlereSınavların iyi ve başarılı geçmesi için okunacak dua Etkili Sınav Duası Allahümme Rabbizitni ilmen ve fehmen ve imamen Allah!ım zihnimi aç,ilmimi artır,fehmimi aç,imanımı genişlet Ya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Sınava girecek Oğrenciler icin okunması tavsiye edilen duaAşağıda sizlerle paylaşacağımız duay sınava gireceğiniz zaman okuduğunuzda Allahın izniyle sınavı sorunsuz ve kaygısız bir şekilde bitirmeniz nasip olur inşallahOğrencilerin kolayca ezberleyebileceği kısa bir dua paylaşacağız sizlerle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
Sınavlarda Başarılı Olmak İçin Okunacak Sınav Duaları İmtihana (Sınava) girerken şu dua okunur (isra suresi;80) Rabbi edhılnî müdhalen sıdkin ve ahricni muhrace sıdkin ve’c’al li min ledünke sultânen nasîrâ ANLAMI:Ya Rabbi!,Beni doğru bir giriş ile girdir ve yine doğru bir çıkış ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
320
Sınava girecek öğrencileirmizin okuması öğüt edilen kısa bir dua paylaşacağız sizlerleSınava girmedne önce aşağıdaki duanın okunması öğüt edilmiştirBaşarılı olmak için sınav kaygısından kurtulmak için okunması gereken dua Sınav için okunacak öteki dualar ise şöyledir; Allahümme rabbizitni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Sınavda başarıya ulaşmak için okunacak dua Imtihan için okunacak dualar *“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’lhayr *Manası:“Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır * “Allahümme hır li vehter liVela teklini ala ihtiyari * Manası: Allah’ım! Bu işi bana şanslı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
232
858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt