Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hava Harp Okulunda yeni bölüm

Hava Harp Okulunda yeni bölüm

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Hava Harp Okulu yeni bölüm
Hava Harp Okulunda idare, iletişim, strateji, önderlik, lojistik ve finansal idare ile beşeri ilişkiler alanlarında eğitim veren Idare Bilimleri Bölümü açıldı

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yayımlanan açıklamaya göre; 2019 eğitimöğretim yılında eğitime başlayan Idare Bilimleri Bölümü, Hava Kuvvetleri Komutanlığının ihtiyaçları doğrultusunda Lojistik Yönetimi Esas Bilim Dalıve Idare ve Organizasyon Başlıca Bilim Dalıalmak üzere iki başlıca bilim dalından oluşuyor

Genelkurmay Başkanlığının açıklamasında keza; Hava Astsubay Meslek Yüksekokulunda YÖK tarafından denkliği kabul edilen iki yıllık ön lisans programlarının uygulanması, takiben sınıf ve uzmanlaşma eğitimlerinin sınıf okullarında verilmesi konusunda başlatılan egzersiz ile Elektronik Haberleşme, Emniyet ve Koruma, Lojistik, Ofis Yönetimi ve Idareci Asistanlığı, Bilgisayar Programcılığı, Hava Trafik, Elektrik, İnşaat Teknolojisi, Otomotiv, Uçak Teknolojisi (MekanikAvionik) programlarının açılması onaylanmış ve 20192019 eğitimöğretim döneminde eğitime başlanması planlanmıştır

Geçtiğimiz 2019 yılında 45 yaşına girmeleri sebebiyle sözleşmeleri sona ererek Hava Kuvvetleri Komutanlığı kadrolarında sivil memur olarak istihdam edilecek uzman erbaşların atamaları; birincil kere, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Askeri Cinayet ve Tutukevi Müdürlükleri Ceza Koruma ve İnfaz Memuru gibi kadrolara yapılmıştır

uyruk *

858,506Konular
983,088Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt