Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havale Resmi, Havale Resimleri

Havale Resmi, Havale Resimleri
0
147

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Havale Resimleri

imageshavaleresmihavaleresimleri5affca3484807
imageshavaleresmihavaleresimleri5affca35f1fb4 imageshavaleresmihavaleresimleri5affca376ab6c imageshavaleresmihavaleresimleri5affca38d6e35 imageshavaleresmihavaleresimleri5affca3a48bd5 imageshavaleresmihavaleresimleri5affca3bbe5fe

Similar threads

havale Havale (istemsiz kasılmalar), beyin asap hücrelerinde olağandışı aktivite sebebiyle oluşur Tipik olarak havale geçiren bebek şuurunu kaybeder, kol ve bacakları kasılır Bir kaç saniye daha sonra, kol ve bacaklar ile yüz adaleleri ritmik olarak seğirmeye başlar Çocukluk hummalarının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Havale ilk yardım,havale tedavisi,ateşli havale,havale belirtileri,Havale durumlarında ne yapılır,Havale belirtileri ve ilkyardım Havale Havale, ceşitli sebeplere bağlı olarak ortaya cıkan, birdenbire başlayan ve birkac saniyeden 12 dakikaya kadar surebilen, şuur kaybı, nefes alamama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Havale birincil destek,havale tedavisi,ateşli havale,havale belirtileri,Havale durumlarında ne yapılır,Havale belirtileri ve ilkyardım Havale Havale, değişik sebeplere emrindeki olarak ortaya meydana çıkan, birdenbire başlayan ve birkaç saniyeden 12 dakikaya değin sürebilen, şuur kaybı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Çocuklarının havale geçirmesi doğal olarak her anne babayı kaygılandırır. O yüzden ateşli havale ailelerin korkulu rüyasıdır. Ateşli havale 3 ay ila 6 yaş arasında bebek ve çocuklarda beyin ile ilişkisi olmayan enfeksiyon sonucu ateş ile ortaya çıkan havaledir. Bilinenin aksine havale anında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt