Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havuç Çorbası

Havuç Çorbası
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
havuc-corbasi-4.jpg

Havuç Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 4 adet havuç
  • 1 adet kapya biber
  • 5 adet kuru domates
  • 1 adet soğan
  • 2 diş sarımsak
  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber
  • Tuz

Havuç Çorbası Tanımı Yapılışı

  1. Hazırlanışı pişirmeye başlamadan evvel kuru domatesleri 1 saat kadar zeytinyağında yumuşatıyoruz.
  2. Tencereye biraz yağ koyup kısık ateşte sotelemeye başlıyoruz.
  3. Sarımsaklar ve soğanlar da eklenerek 4-5 dakika soteliyoruz.
  4. Bu karışıma 1 cm kalınlıkta doğradığımız havuçları ve biberleri de ekliyoruz.
  5. Son olarak da baharatları karıştırıyoruz.
  6. Ek su yada et suyu tavuk suyu varsa ekliyoruz.
  7. 1 saate yakın kaynattıktan sonra blenderden geçiriyoruz.
  8. Patates kullanmadığımız için kıvamı hayli sıvı olacaktır.
Afiyet olsun.
 
858,500Konular
982,592Mesajlar
30,355Kullanıcılar
yaser28Son üye
Üst Alt