Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havuç Çorbası

Havuç Çorbası

elektronikci

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,347
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
havuc-corbasi.jpg

Havuç Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 3-4 adet havuç rendelenmiş
  • 1 adet soğan burnu az doğrayın
  • 1 adet patates rendelenmiş
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • 1 çay bardağından bir parmak eksik sıvı yağ
  • 1 çay kaşığı rendelenmiş zencefil (İsteğe göre)
  • 1 yemek kaşığı un
  • 1 litre su tercihen et yada tavuk suyu
  • Tuz
  • Karabiber

Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tereyağını ve sıvı yağı tencereye alıp eritip soğanları ince küp doğrayıp alazlanır.
  2. Bir yemek kaşığı unu da ekleyip kokusu çıkana kadar karıştırmaya devam edelim.
  3. Patates ve havuçları içine ek ediyoruz tekrar karıştırıyoruz.
  4. Zencefilide ek edip tekrar karıştırıyoruz.
  5. 1 litre kadar su ek edip kaynamaya bırakıyoruz.
  6. Kısık ateşte pişiriyoruz, 5-10 dakika kaynattıktan sonra robottan geçirip servis edebilirsiniz. Kıvamı çok ağır ise. Kaynamış su ile biraz açabilirsiniz.
  7. Üzerine dereotu serpiştirip servis edebilirsiniz.
Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,579Mesajlar
30,338Kullanıcılar
kanka555Son üye
Üst Alt