Havuç Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet havuç
- 2 adet soğan
- Yarım tavuk bulyon
- 3 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı tereyağ
- Karabiber, tuz
- Yarım maydanoz
- 1 çay bardağı süt
- Sıcak su
- Zeytinyağı
Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Soğanları doğrayalım. Havucu rendeliyelim.
- İlk zeytinyağı ile soğanı kavuralım.
- Havucu ekleyelim.
- Rengi döndüğü vakit, tereyağ ile unu ekleyelim.
- Biraz kavurduktan sonra sıcak suyu dökelim.
- Blender ile çektirelim.
- En son tuz, karabiber, tavuk bulyon ve sütü dökelim.
- Servis esnasında yahut çorba kaynarken maydanoz ile dereotu ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun ????.