Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Havuç Çorbası

Havuç Çorbası
0
16

seocu

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,340
Etkileşim
3
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
69
havuc-corbasi-4.jpg

Havuç Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet havuç
  • 2 adet soğan
  • Yarım tavuk bulyon
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 yemek kaşığı tereyağ
  • Karabiber, tuz
  • Yarım maydanoz
  • 1 çay bardağı süt
  • Sıcak su
  • Zeytinyağı

Havuç Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Soğanları doğrayalım. Havucu rendeliyelim.
  2. İlk zeytinyağı ile soğanı kavuralım.
  3. Havucu ekleyelim.
  4. Rengi döndüğü vakit, tereyağ ile unu ekleyelim.
  5. Biraz kavurduktan sonra sıcak suyu dökelim.
  6. Blender ile çektirelim.
  7. En son tuz, karabiber, tavuk bulyon ve sütü dökelim.
  8. Servis esnasında yahut çorba kaynarken maydanoz ile dereotu ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun ????.
Havuç Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt