elektronikci
FD Üye
Havuç Tarator (Pulbiberli) Tarifi İçin Malzemeler
- 4 adet orta boy havuç
- 1 diş sarımsak
- 6 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 4 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Pulbiber
Havuç Tarator (Pulbiberli) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- İlk önce havuçlarımızı soymaya başlayalım.
- Soyduğumuz havuçlarımızı rendeye vurup tavaya koyduğumuz yağımızı kızdırıp havuçlarımızı tavanın içerisine koyalım.
- Kavrulduktan sonra soğumaya alalım.
- Daha sonra bir kabın içerisine yoğurt, tuz ,mayonez ve sarımsak ekleyip soğumuş olan havucumuzu yoğurt karışımımızın içerisine koyup karıştıralım.
- İstediğiniz gibi servis edebilirsiniz. Afiyet olsun.