Havuç Tarator Tanımı İçin Materyaller
- 2 orta uzunluk havuç
- 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
- 2 diş sarımsak
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- Tuz
- Ceviz
Havuç Tarator Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Havuçları rendeliyoruz.
- Sarımsağı da rendeleyip havuçla birlikte yağlı tavaya alarak soteliyoruz.
- Havuçlar yumuşayana kadar birkaç dakika daha kavurup soğumaya bırakıyoruz.
- Yoğurt içine tuz atıp güzelce karıştırıp pürüzsüz bir yoğurt elde ediyoruz.
- Soğuyan havuçlarla yoğurdu birleştirip karıştırıyoruz.
- Cevizle süsleyerek servis ediyoruz. ???? afiyet olsun????Mangal konut fırın yemeklerine çok yakışan olağanüstü bir meze ????????????.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.