Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Havuçlu Bulgur Pilavı

Havuçlu Bulgur Pilavı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
havuclu-bulgur-pilavi.jpg

Havuçlu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

• 1 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 adet küçük soğan
  • 1 adet havuç
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 50 gr kadar kıyma
  • 1 su bardağı bulgur
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 su bardağı su

Havuçlu Bulgur Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yağları tavaya alıp erittim.
  2. Soğanı ince ince doğradım.
  3. Havucu da rendeleyerek üstüne ilave ettim kavurdum, kıymayı da ilave ederek iyice kavurdum.
  4. Üzerine salça, bulgur ve tuzu ettim.
  5. Sıcak suyu da ilave ederek altı kısık şekilde pişirdim.Pişirme süresinde sadece bir kere karıştırdım. Deneyeceklere afiyet olsun☺️.
Havuçlu Bulgur Pilavı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Havuçlu İri Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı iri pilavlık bulgur1 adet kuru soğan1 diş sarımsak1 adet domates1 adet havuç1 tatlı kaşığı biber salçası1 çay kaşığı tuz, tozşeker, toz tatlı biberYarım çay kaşığı karabiber1 tatlı kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı sıvı yağ2 subardağı su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Havuçlu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler 25 gram tereyağı1 adet kuru soğan1 adet iri havuç1 adet kapri biber1 tatlı kaşığı tuz1:30 su bardağı bulgur Havuçlu Bulgur Pilavı Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Soğanları yağla kavuruyoruz. Havuçları ekleyip, kavurma işlemine devam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Mantarlı Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler 500 gram kültür mantarı1 su bardağı bulgur3 su bardağı su2 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı sadeyağ yahut tereyağ2 orta uzunluk kuru soğan1 adet havuç1 adet kırmızı biber2 adet yeşil sivri biber2 adet domates (mevsiminde olmazsa domates sos)1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
32
Nohutlu Havuçlu Bulgur Pilavı Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı iri taneli bulgur2 tane orta boy kuru soğan4 diş sarımsak2 tane orta boy domates1 çorba kaşığı domates salçası1 çorba kaşığı biber salçası1 su bardağı haşlanmış nohut1 tane büyük boy rende havuç (havuçlar küçükse 2 tane)1 ,5 çorba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Bol Naneli Kabaklı Havuçlu Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler 1 kase bulgur1 orta uzunluk kabak1 orta uzunluk havuç1 orta uzunluk soğan1 yemek kaşığı tereyağı2 yemek kaşığı sıvı yağ1 kase et suyu2 kase sıcak su1 çay kaşığı tuz1 yemek kaşığı dolusu nane Bol Naneli Kabaklı Havuçlu Bulgur Pilavı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
19
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt