Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havuçlu Cezerye

Havuçlu Cezerye
0
89

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
havuclu-cezerye.jpg

Havuçlu Cezerye Tanımı İçin Materyaller

• 3 su bardağı rendelenmiş havuç (4-5adet)
  • 1 buçuk su bardağı rondoda çekilmiş petibör bisküvi (1paket)
  • 1 su bardağı şeker
  • 1 çay bardağı kırılmış ceviz
  • Hindistan cevizi

Havuçlu Cezerye Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Havuçları yıkayıp soyduktan sonra rendeleyip şekerle birlikte tavaya aldım.
  2. Suyunu salıp çekene kadar pişirdikten sonra altını kapatıp soğumaya bıraktım.
  3. Bisküvi ve cevizlerimi rondoda çektikten sonra soğumuş havuca ekledim.
  4. Düzgünce yedirdikten sonra minik toplar yaptım ve hindistan cevizine buladım.
  5. İsterseniz rulo halinde yapıp hindistan cevizine bulayıp buzdolabında beklettikten sonra baklava dilimi üzere de dilimleyebilirsiniz, asıl tanım öyleydi, size kalmış.
Tanım @nefisyemektarifleri nden.

#ilhamtarifler.

Similar threads

Havuçlu Fıstıklı Cezerye Topları Tarifi İçin Malzemeler 4 adet havuçYarım paket kakaolu petibör bisküvi1 çay bardağı şeker1 tatlı kaşığı tereyağ3 yemek kaşığı ezilmiş fıstık Üzeri için Ezilmiş fıstık ve hindistan cevizi Havuçlu Fıstıklı Cezerye Topları Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Havuçlu Cezerye Tarifi İçin Malzemeler 1 kg havuç3 su bardağı şeker25 adet bisküviHindistan cevizi Havuçlu Cezerye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Havuçları rendeleyip şekerle karıştırıyoruz. Kısık ateşte havuçlar yumuşayana kadar kavuruyoruz. Bisküviyi rondodan geçirip sıcak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Az Malzemeli Elmalı Havuçlu Cezerye Tarifi İçin Malzemeler ️ 2 tane yeşil ekşi elma️ 2 tame orta boy havuç️ 1 çay bardağı seker️ 1 çay bardağı kırılmış ceviz️1 tatlı kaşığı tereyağ veya margarin️2 paket burçak bisküvi veya 1 paket petibör bisküvi️Dışına bulamak için bir miktar hindistan cevizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Havuçlu İrmikli Cezerye Tarifi İçin Malzemeler 5 adet irice havuç1 su bardağı toz şeker2 yemek kaşığı irmikYarım paket petibör bisküvi1 çay bardağı çekilmiş ceviz veya fındık içi1 çay kaşığı tarçın1 yemek tereyağı Havuçlu İrmikli Cezerye Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Pekmezli Havuçlu Lokmalıklar (Cezerye Tadında) Tanımı İçin Malzemeler 3 adet orta uzunluk havuç3 yemek kaşığı şeker2 yemek kaşığı tereyağıYarım çay bardağı su1 paket bisküvi bebek bisküvisi de olur.1 yemek kaşığı pekmez1 tatlı k kaşığı tarçın1 çay bardağı hindistan cevizi Pekmezli Havuçlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,331Kullanıcılar
berenSon üye
Üst Alt