Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Havuçlu Kabaklı Tarator (Pratik)

Havuçlu Kabaklı Tarator (Pratik)
0
95

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
68
havuclu-kabakli-tarator-pratik.jpg

Havuçlu Kabaklı Tarator (Pratik) Tanımı İçin Gereçler

  • 4 adet havuç
  • 4 adet yeşil kabak
  • 2 su bardağı yoğurt (Katı kısmından)
  • 2 yemek kaşığı mayonez (İsteğe bağlı)
  • 2 dış sarımsak (Arttırabilirsiniz)
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
Süslemek için:
  • Yarım demet dereotu
  • 3-4 tane ceviz içi
  • 1 yemek kaşığı pulbiber
  • 1 yemek kaşığı nane

Havuçlu Kabaklı Tarator (Pratik) Tanımı Yapılışı

  1. Havuçlarımızın kabuklarını soyuyoruz. Rendeliyoruz.
  2. Kabaklarımızında baş kısmını ve alt kısmını kesiyoruz onları da rendeliyoruz(kabukları soymadan)
  3. Farklı tavalar alıyoruz. Ve sıvı yağı ekliyoruz.
  4. Rendelenen havucu bir tavaya, kabağı da öbür tavaya alıyoruz.
  5. Sotelenmeye başladıklarında tuzunu ekliyoruz. Uygunca sularını salıp çektikten sonra kenara alıyoruz.
  6. Sarımsaklı ve mayonezli yoğurt hazırlıyoruz.
  7. Soğuyan zerzevatları sarımsaklı yoğurt ile buluşturuyoruz. Düzgünce karıştırıyoruz ve iki taratoru birleştiriyoruz. Dilerseniz birbirine karıştırmadan da servis edebilirsiniz.Görsellerde iki çeşitte mevcut.
 
858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt