Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Havuçlu Kabaklı Tarator

Havuçlu Kabaklı Tarator

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Havuçlu Kabaklı Tarator Tarifi İçin Malzemeler

*2 adet kabak
*1 adet havuç
*Bir tutam dereotu
*46 tane ceviz
*5 kaşık süzme yoğurt
*Mayonez
*Tuz
*Zeytinyağı

Havuçlu Kabaklı Tarator Tarifi Yapılışı Merhaba bugün sizlerle özellikle iftarlarda vazgeçemediğim mezenin tarifini paylaşmak istedim hele bide yaz günlerde buzdolabında soğutup sunulursa mükemmel oluyor salata aramıyorum şahsen neyse tarife geçiyorum )
Kabaklarımızı ve havuçlarımızı soyup hazırlıyoruz kabakların sularını iyice sıkıp tavaya koyduğumuz 5 kaşık zeytinyağında yumuşayana kadar kavuruyoruz, ardından soğumaya bırakıyoruz Öte yandan cevizleri biraz ufalıyoruz dereotumuzu ince ince doğruyoruz Soğuyan kabaklara bütün malzemeleri koyup karıştırıyoruz kıvamı cıvık olmayacak ölçüler malzeme değişkenliği nedeniyle çok ufak oynayabilir ayarlayın göz kararı İsteğe bağlı sarımsakta koyabilirsiniz ben koymadığım zamanlarda oldu o yüzden eklemedim afiyet olsun )

Similar threads

Kabaklı Havuçlu Enfes Tarator Tarifi İçin Malzemeler *1 orta boy kabak *2 orta boy havuç *2 yemek kaşığı yağ *1 yemek kaşık mayonez *2 yemek kaşık yoğurt *1 tatlı kaşığı tuz *3 diş sarımsak Kabaklı Havuçlu Enfes Tarator Tarifi Yapılışı Önce kabağımızı rendeliyoruz Kabak sulu olacağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Havuçlu Kabaklı Meze Tarifi İçin Malzemeler *2 adet orta boy kabak *2 adet orta boy havuç *34 kaşık sıvı yağ *56 kaşık süzme yoğurt *½ çay bardağı dövülmüş ceviz *2 diş sarımsak *Tuz *Süslemek için maydanoz Havuçlu Kabaklı Meze Tarifi Yapılışı 1 *Kabak ve havuçlarımızı tıraşlayarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Havuçlu Kabaklı Meze Tarifi İçin Malzemeler *2 adet kabak *2 adet havuç *3 kaşık sıvı yağ *56 kaşık süzme yoğurt *1 yemek kaşığı mayonez *dövülmüş ceviz *2 diş sarımsak *Tuz Süslemek için; *Ceviz Havuçlu Kabaklı Meze Tarifi Yapılışı Kabak ve havuçlarımızı soyarak kabuklarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Kabaklı Havuçlu Tarator Tarifi İçin Malzemeler 2 adet kabak3 adet havuç1/2 (yarım) çay bardağı sıvı yağ2 diş sarımsak1 yemek kaşığı mayonez3 yemek kaşığı yoğurtTuz Kabaklı Havuçlu Tarator Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Havuç ve kabakları soyup rendeliyoruz. Tencereye sıvı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Havuçlu Kabaklı Tarator Tanımı İçin Materyaller 2 adet orta uzunluk kabak 2 adet orta uzunluk havuç3-4 yemek kaşığı sıvı yağ5-6 kaşık süzme yoğurtYarım çay bardağı dövülmüş ceviz1 diş sarımsakDereotuTuz Havuçlu Kabaklı Tarator Tanımı Yapılışı Havuç ve kabaklarımızın kabuklarını soyalım ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt