elektronikci
FD Üye
Havuçlu Pilav Tanımı İçin Gereçler
- 2 büyük uzunluk havuç
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 tatlı kaşığı pul biber
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 1 lt kaynar su
- 1 çorba kasesi pilavlık bulgur
Havuçlu Pilav Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 büyük havuç rendeliyoruz tencereye alıyoruz .
- Sıvı yağ ile havuçları soteliyoruz.
- Sonra pul biber ve karabiber atıp karıştırıyoruz.
- Karıştırdıktan sonra bulguru ekliyoruz.
- Tuz döküp karıştırıyoruz.
- Sonra kaynamış suyu ek ediyoruz.
- Suyunu çekene kadar 15 dk kadar pişiriyoruz ve sunuma hazır afiyet olsun.
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.