Havuçlu Tarçınlı Cup Cake Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 çay bardağı şeker
- 1 çay bardağında az eksik sıvı yağ
- 1 çay bardağı süt
- 1 paket vanilya – kabartma tozu
- 1 küçük havuç rendesi
- Yarım çay bardağı kıyılmış ceviz
- 1 tatlı kaşığı tarçın
- 1 buçuk su bardağı un
Havuçlu Tarçınlı Cup Cake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Yumurtayı şeker ile çırpıyoruz.
- Daha sonra yağ ve sütü ekleyip tekrar çırpıyoruz.
- Sonra un, kabartma tozu – vanilyayı ve tarçını ekliyoruz.
- Tam karışana kadar çırpıyoruz.
- Son olarak havuç ve cevizi de ekleyip bir cins daha karıştırıyoruz.
- Kek kağıdımıza yarım olacak biçimde kaşık ile döküyoruz.
- Bu ölçüden 12 tane çıkıyor.
- 180 derece fırında 25 dk pişiriyoruz.Afiyet olsun.
Havuçlu Tarçınlı Cup Cake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı