Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Havuçlu Tavuk Çorbası

Havuçlu Tavuk Çorbası
0
27

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
havuclu-tavuk-corbasi.jpg

Havuçlu Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet büyük tavuk but
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 2 adet orta uzunluk havuç
  • 1.5 çay bardağı dolusu tel şehriye
  • 1 yemek kaşığı zerdeçal (olmasa da olur)
  • 2-3 yemek kaşığı ince doğranmış maydanoz
  • Tuz
  • Karabiber
Tavuğu Haşlamak İçin;
  • 2 litre su

Havuçlu Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Tavuğu güzelce haşlayın.
  2. Tavuk haşlandıktan sonra butu çıkarın ve etini didikleyin.
  3. Öteki bir tencerede sıvı yağında çok küçük doğranmış soğanları kavurun.
  4. Akabinde ince rendelenmiş havuçları ekleyin ve çorbanın püf noktası olan havuçları güzelce rengi dönene kadar 3-4 dk kavurun çorbaya çok hoş bir renk veriyor.
  5. Havuçları da kavurduktan sonra tavuk suyunu ek edin .
  6. Akabinde şehriyesini ek edin.
  7. Kaynamaya başladığı an didiklenmiş etleri çorbaya ek edin.
  8. Çabucak akabinde baharatlarını ekleyin.
  9. Son olarak ince doğranmış maydanozları da ekledikten sonra ocağın altını kapatın şehriyeler çok şişmesin afiyet olsun.
Havuçlu Tavuk Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,478Konular
981,305Mesajlar
29,567Kullanıcılar
Üst Alt