Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hayatımda Yediğim En Lezzetli Tava Tarifim (Hatay Usulü Orjinal Belen Tava) (Videolu)

Hayatımda Yediğim En Lezzetli Tava Tarifim (Hatay Usulü Orjinal Belen Tava) (Videolu)
0
18

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
hayatimda-yedigim-en-lezzetli-vidyolu-tava-tarifim-hatay-usulu-orjinal-belen-tava.jpg

Hayatımda Yediğim En Lezzetli Tava Tanımım (Hatay Yolu Orjinal Belen Tava) (Videolu) İçin Materyaller

• 300 gr kuşbaşı
  • 3 yemek kaşığı (özü çıkarılmış kuyruk yağı)
  • 1 adet soğan
  • 1 adet domates
  • 3 adet yeşil biber
  • 2 adet kapya biber
  • 4 diş sarımsak
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon

Hayatımda Yediğim En Lezzetli Tava Tanımım (Hatay Yöntemi Orjinal Belen Tava) (Videolu) Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Birgün öncesinden kuyruk yağını erittim.
  2. Posasını ayırıp eriyen kısmını kavanoza kaldırıp oda sıcaklığına gelince buzdolabında bir gece beklettim.
  3. Bu sayede kuyruk yağının özünü çıkarmış oldum.
  4. Kuyruk yağının verdiği o ağır koku ve ağır tadı bu teknikle kayboluyor tereyağı kıvamında ve tereyağından 5 kat daha lezzetli bir yağ oluyor.
  5. Ben kiremit kullandım sizler ister tepsi ister borcam kullanabilirsiniz.
  6. Alt tarafta sebzelerim üst kısmında kuşbaşını ekleyip 1 tatlı kaşığı biber salçasını 1 su bardağında açıp kremite ekliyorum.
  7. Baharatlarını da katıp özü çıkarılmış kuyruk yağını yemeğimin her köşesine ekleyip 180 derece fırında pişirmeye bırakıyorum.
Detay görüntümde abone olursanız çok çok sevinirim❤️.

858,496Konular
982,185Mesajlar
30,120Kullanıcılar
JohnnySon üye
Üst Alt