Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evinizin duvarını bir tablo gibi boyamak istermiydiniz Arkadaşlar evinizin duvarı için öbür ve öbür bir çeşit boya modeliTıpkı bir tablo boyar gibievinizinduvarinibirtablogibiboyamakistermiydiniz5c56e50b11cd4alt Evin bir takım bölümlerinde uygulandığında güzel bir dış görünüş sağlayabilir...
Bu sandalyelerde oturmak istermiydiniz Sandalye tasarımları Ilginç sandalye örnekleri Yine tasarımcılar yapacaklarını yapmışlar Pofuduk sandalyelerden sonradan daha pofuduk bir sandalye üretmişler Sanırım peluş hayvanla kaplamışlar Görünüm güzel ve ilgi çekici olmuş İlki ne ile yapılmış...
böyle banyonuz olsun istermiydiniz melişlerim ben daha önce hiç bunlar gibi banyoya raslamadım ne hayatta nede rüyamdalakin vallla böyle banyom olsun isterdim tabi böyle banyoya böyle ev gerekliboylebanyonuzolsunistermiydiniz5c5705504b45ealt benim salonum bile bu değin büyük...
bebeğiniz ya da çocuğunuz reklamda oynasın istermiydiniz?? MerhabaÇocuk ve bebekelrin reklamlarda oynamalarına nasıl bakıyorsunuz?Sizin çocuğunuz için böyle bir öneri gelse nasıl karşılarsınız?Gelecekleri için psikolojilerimi bozulur, hayatları mı kurtulur?
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.