Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazır Almaya Son Pratik Trileçe

Hazır Almaya Son Pratik Trileçe
0
14

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
hazir-almaya-son-pratik-trilece.jpg

Hazır Almaya Son Pratik Trileçe Tanımı İçin Malzemeler


Pandispanya için:
  • 4 adet yumurta
  • 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket şekerli vanilya
  • 1 su bardağı +1 yemek kaşığı tepeleme un
Süt şerbeti için gereçler:
  • 4 su bardağı süt
  • 1 paket krema ( 200 ml )
  • 3 çorba kaşığı toz şeker
Karamel sos için gereçler:
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tereyağı
  • 1 su bardağı krema

Hazır Almaya Son Pratik Trileçe Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Yumurta ve şekeri 4-5 dakika çırpın. Kabartma tozu, unu eleyerek ilave edin vanilya ekleyin, güzelce karıştırın orta uzunluk borcama dökün.
  2. Keki evvelden ısıtılmış 170 derece fırında denetimli 35-40 dakika pişirin.
  3. Soğuduktan sonra üzerine kürdanla delikler açın.
  4. Üzeri için süt ,krema ve toz şekeri uygunca karıştırın.
  5. Trileçe kekinizin üzerine kepçe yardımıyla yavaş yavaş yedirerek dökün, krem şantiyi sütle çırpın bir kaşık kadar üzerine süslemek için ayırın.
  6. Buzdolabına kaldırın en az 2-3 saat dinlendirin karameli için şekeri tencereye alın erimeye başlayınca orta ara ocaktan alın yakmamaya dikkat edin.
  7. Üzerine tereyağını ek edip uygunca karıştırın, tereyağı büsbütün eriyince kremayı ek edin karıştırın.
  8. 1-2 dakika kaynatıp ocaktan alın.
  9. Karamel soğuk olduğunda trileçenin üzerine gezdirip kalan kremşantiyi biraz süt ile karıştırıp daha akışkan olmasını sağlayın üzerine süslemelerini yapın ve servis yapın. Afiyet olsun.
Hazır Almaya Son Pratik Trileçe Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,323Kullanıcılar
furkan.xSon üye
Üst Alt