Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Hazır Dönerden İskender Kebabı

Hazır Dönerden İskender Kebabı

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63

Hazır Dönerden İskender Kebabı Tanımı İçin Malzemeler

• 1,5 paket hazır döner
  • 3 adet tırnak pide (Ekmek de olur)
  • Domates
  • Biber
  • Soğan
  • Maydanoz
  • Yoğurt
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım su bardağı sıcak su
Sosu için;
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım su bardağı sıcak su
  • Karabiber

Hazır Dönerden İskender Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tırnak pideyi küçük küçük dilimleyip, 1 kaşık tereyağı ile hafif ısıtıyoruz.
  2. Diğer tarafta 1 yemek kaşığı tereyağı ve sıcak su ile dönerleri uygunca ısıtıyoruz ben bu ortada biberleri de bütün atıp, kızartıyorum.
  3. Diğer tarafta tüm sos gereçlerini karıştırıp, pişmeye bırakın.
  4. Servis tabağına evvel tırnak pide, üzerine sos onun üstüne dönerleri koyup, yanına soğan söğüş domates biber ve domateside koyup, isterseniz tekrar tereyağı kızdırıp, üstüne gezdirebilirsiniz.
  5. Ama süreçler sırasında kullandığım için ben yapmadım. Afiyet olsun.
Hazır Dönerden İskender Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Hazır Dönerden Meskende İskender Üretimi Tanımı İçin Materyaller 300 gram pişmiş et döner3 yemek kaşığı salça2 tane bazlama3-4 tane yesil biber2 tane domatesTuzTereyağıSu Hazır Dönerden Konutta İskender İmali Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Öncelikli olarak bazlamaları küp küp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Konut Üretimi Dönerden İskender Kebap Tanımı İçin Materyaller Döner İçin 300 gram dana eti1 adet soğan1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber1 çay kaşığı karabiberYarım tatlı kaşığı pulbiberGöz kararı tuz2 yemek kaşığı yoğurt1 çay kaşığı kekik Altına Döşemek İçin 1 tane tırnak pide Salça Sosu İçin 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Pratik Konut Üretimi İskender Tanımı İçin Gereçler 600 gr hazır et döneri (Veya konut imali döneri sayfamda bulabilirsiniz )4-5 adet (Tırnak Pide) (tarifi sayfamda bulabilirsiniz) Sosu için; 2 yemek kaşığı tereyağ2 yemek kaşığı dolusu domates salçası3 su bardağı sıcak suKarabiber, tuz Üzerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
25
Dana Dönerden Çökertme Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 250 gram et dana döner3 tane orta boy patates1 yemek kaşığı tereyağ Sosu için; 1 yemek kaşığı domates salçası1 tatlı kaşığı biber salçasıYarım çay bardağı su1 yemek kaşığı zeytin yağı Ara sosu için; 1 kase yoğurtRendelenmiş sarımsakta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Evde İskender Keyfi Tanımı İçin Malzemeler 1 paket hazır et döner1 tane pide1 tane patates2 tane biber1 tane domatesYoğurt2 yemek kaşığı tereyağ Sosu için: 2 yemek kaşığı tereyağSıvı yağ1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı unTuz1 tatlı kaşığı şeker1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,499Konular
982,571Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt