Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Helise (Xelise)

Helise (Xelise)
0
36

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
helise-xelise.jpg

Helise (Xelise) Tanımı İçin Gereçler

  • 1 paket buğday
  • 500 gram dana kuşbaşı
Üstü İçin
  • 3 yemek kaşığı tereyağı

Helise (Xelise) Tanımı Yapılışı

  1. Buğdayları akşamdan sıcak suya bırakıyoruz.
  2. Buğdayları düdüklü de yeterlice dağılana kadar kaynatıyoruz. Daima sıcak su ek ediyoruz ve bol bol karıştırıyoruz.
  3. Etlerimizi başka bir tencerede çiğnenecek kıvama gelene kadar kaynatıyoruz siyah suyunu döküp buğdaya ek ediyoruz.
  4. En az 2 saat daha kaynatıyoruz bu türlü uzayan bir imaj oluşana kadar suyu çekene kadar pişirin.
  5. En son tuzunu bırakabilirsiniz göz kararı damak zevkinize nazaran. Tabağa alıp erittiğiniz tereyağı gezdirip yiyebilirsiniz afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,659Mesajlar
33,046Kullanıcılar
King3838Son üye
Üst Alt