Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Helle Çorbası

Helle Çorbası
0
20

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70

Helle Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 yemek kaşığı un
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Yarım çay bardağı pirinç
  • 10 su bardağı su
  • Tuz

Helle Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Tencereye tereyağı ve sıvı yağı alalım.
  2. Tereyağı eridikten sonra, unumuzu ek edelim.
  3. Unun kokusu çıkıp, kahverengi olana kadar kavuralım.
  4. Ardından suyumuzu ekleyelim ve tel çırpıcı ile çabucak karıştıralım. Akabinde kaynamaya bırakalım.
  5. Kaynayan çorbamıza, pirinç ve tuz ek edelim.
  6. Pirinçler yumuşayana kadar, yaklaşık 15 dakika pişirelim.
  7. Çorbamızın üzerine, tereyağında ısıttığımız toz biberi gezdirerek servis edelim.
Helle Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,480Konular
981,426Mesajlar
29,591Kullanıcılar
OmurxyzSon üye
Üst Alt