Hem Pratik Hem Lezzetli Muzlu Magnolya Tanımı İçin Materyaller
- 5 su bardağı süt
- 1 su bardağı toz şeker
- 4 yemek kaşığı un
- 1 yumurta sarısı
- 1 paket krema
- 1 paket vanilya
- 3 adet muz
- 1 paket burçak bisküvi
- 1 küçük kase küçük petibör bisküvi
Hem Pratik Hem Lezzetli Muzlu Magnolya Tanımı Yapılışı
- Öncelikle muhallebimizi hazırlıyoruz süt şeker un yumurta sarısı ve kremayı ekleyip karıştırın ve yoğunlaşana kadar pişirelim.
- Sonra vanilya eklenir ve biraz daha pişirelim muhallebi hazır bu ortada bisküvileri rondadan geçirebilirsiniz yada ben buzdolabı poşeti ne koyup bardakla ezdim muzları dilimleyelim.
- Sonra istediğiniz sıraya nazaran bardaklara ekleyelim ben evvel bisküvi sonra muhallebi.
- Üzerine muz ve bisküvi sonra tekrar muhallebi en üste yeniden bisküvi ve muz ile süsledim afiyet olsun ????.