Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

hepsi 1 güzellik sırları

hepsi 1 güzellik sırları
0
219

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Hepsinin Çekicilik Sırları;
cemre: ben domates maskesi uyguluyorum
Gülçin: bende domates maskesi inanın çok işe yarıyor
yoshy: ben arada uyguluyorum fakat eren cemre Gülçin daha sık uyguluyorlar
eren: bende domates maskesi vazgeçilmelimiz bizim o

Bu maskenin Hazırlanışı;
1)domatesi rendeleyin ve rendelikten sonradan karıştırın ve ezin

2) sonrada bu karışımı yüzünüze sürün 15 dk bekletin ve yıkayın
Yararları;
sivilcelere iyi geliyor *

Similar threads

Hepsinin Guzellik Sırları; cemre: ben domates maskesi uyguluyorum Gulcin: bende domates maskesi inanın cok işe yarıyor yoshy: ben arada uyguluyorum ama eren cemre Gulcin daha sık uyguluyorlar eren: bende domates maskesi vazgecilmelimiz bizim o Bu maskenin Hazırlanışı; 1)domatesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Ebru Şallı'nın Doğal Güzellik Sırları Ebru Şallı'dan ''Ebru'nun Doğal Çekicilik Sırları'' Ebru'nun Doğal Alımlılık Sırları kitabından alımlılık sırları Ebru Şallı doğal alımlılık maskeleri ve tariflerini paylaşıyor Bu doğal bakım tariflerinin hepsi sebze, meyve ve doğal yağlardan oluşuyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Doğal Alımlılık Sırları Güzellik herkadın için fazla önemlidirGüzel görünmek cildinin canlı ve aydınlık görünmesi kadının kendini çok daha iyi hissetmesine neden olurKendine olan özgüveni çok daha enerjik olan güzel kadınlar hayatlarında çoğu dalda başarılı olurlar kendilerine olan güvenleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Fucidin Krem Ne İşe Yarıyor? Ciltte sivilce akne gibi sorunlara neden olan bakterilere karşı kullanılan Fucidin krem, son dönemlerde herkes tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Sadece uzman tavsiyesi ile kullanılan bu krem aslında ciddi yan etkilere yol açabiliyor. Fucidin krem ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
817
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt